2024-05-09 321 views
我同我老公成日喺青衣搵食,見到涌美開咗呢間日式丼飯串燒小店,當然要試吓佢啦,我哋揀咗牛肉牛肚同味噌豚肉丼,每人再加$5要隻溫泉蛋,將每人嗌多罐可樂都係一人50幾蚊,好平不過串燒要夜晚先有牛肉牛肚飯,個汁好濃,牛肉同牛肚都好入味,好味呀味噌豚肉都好入味又好啱味,不過個飯嘅個汁就淡咗啲,個汁透明色,入面有啲紅蘿蔔粒粒,但係略嫌個汁淡咗啲,可以再改善一下個汁濃返少少配合返個味噌豚肉,咁就完美喇食飯期間同食完飯之後臨走老闆娘都同我哋傾偈好友善,仲問我哋啲嘢食好唔好食,話遲啲會改 menu 加食物,好期待有新嘅食物,下次再幫襯呢間小店
不過串燒要夜晚先有

牛肉牛肚飯,個汁好濃,牛肉同牛肚都好入味,好味呀

2024-05-01
$50 (Lunch)
  • 牛肉牛肚丼