2024-04-09
他們的「八寶心滿意足」,睇見個名就知道唔簡單,看到它就忍不住流口水了 💧 啱哂我呢啲選擇困難症嘅人比如,招牌牛丸和柱侯牛腩,每一口都散發著濃濃的肉汁香氣 😋咖哩魷魚,魷魚不會太硬,很入味吧🦑再加上長洲大魚蛋,有嚼勁又有彈性。滷水豬皮和豬紅,每口都充滿滿滿的滿足感 🤤最特別的是他們的秘製蘿蔔,清甜爽口,讓整餐都帶有一絲清新的感覺。當然少不了配上他們的「自家製噴火辣椒油」,這辣椒油絕對是用著秘製手法製作的,辣得相當誘人!🤍❤️「日式煎釀三寶」,有紅綠椒、紅腸和茄子三款釀魚肉,新鮮的魚肉外酥內嫩,搭配唔同蔬菜,口感豐富,色香味俱全 🍲🌶🍴最後,飲品方面可以tailor made少冰/走𣲙少糖/走糖…幾貼心嘅服務🫶🏻同埋老闆娘好nice,隔離枱兩個工友食緊野,主動走去話唔夠味可以叫佢哋加汁,而且佢仔仔睇落5-7歲好乖坐喺度 會同食客講byebye 🥹🥹
比如,招牌牛丸和柱侯牛腩,每一口都散發著濃濃的肉汁香氣 😋
滷水豬皮和豬紅,每口都充滿滿滿的滿足感 🤤
最後,飲品方面可以tailor made
少冰/走𣲙
少糖/走糖