2023-08-22
自從波波池開返,女女成日都提住要再去玩。暑假到就又同佢嚟一次。平日晚市無咩人,連遊戲區都得幾個小朋友。夜晚7點先會開波波池㗎入場費已包一個兒童餐,不過囡囡見到兒童餐岀左新嘢,兩個都想要,叫咗🐱可愛貓咪飯,炑八兒童餐造型從來冇令我失望,真係好行,白汁三色豆好好味😋,大人都鍾意食,仲有滑蛋,火腿。蜜蜂嗡嗡小跑車🚙有蜜蜂🐝圖案嘅紫菜包飯、炸雞🍗、炸薯條、沙律菜韓燒方面就叫左大八爪魚🐙但個size好似比以前細左。梨汁雞腿肉,雞肉滑嫩,燒完都好juicy 韓國梅花肉薄切個汁係韓式秘製醬油,都好入味。頂級霜降牛小排(6件)每次都要叫,均勻的油花,肉質嫩、口感一流。最後仲叫埋甜品,水果班戟,韓國梅花肉薄切個汁係韓式秘製醬油,都好入味。入面有提子🍇士多啤梨🍓藍莓🫐遊戲區收拾得好乾淨,有返波波池🛝 個個小朋友都玩得好開心,而且落地大玻璃方便家長睇住小朋友。
蜜蜂嗡嗡小跑車🚙
有蜜蜂🐝圖案嘅紫菜包飯、炸雞🍗、炸薯條、沙律菜
韓燒方面就叫左大八爪魚🐙但個size好似比以前細左。
梨汁雞腿肉,雞肉滑嫩,燒完都好juicy
韓國梅花肉薄切個汁係韓式秘製醬油,都好入味。