2015-11-12 966 views
朋友大讚這家cafe, 於是行完西貢過來吃晩餐,嘩!好大份量,適合share! 好多人推介英式羊肉hotpot及牛肉cottage pie, 但我叫了西班牙豬腩肉,並一試難忘!点解個皮可以又簿又脆,d肉好軟熟,最最最正係个蘋果汁一定要加!同燒肉唔同食法,好fresh呀~不能少的甜點apple crumble, 係少甜的,罪惡感減半!哈哈!係喎!唔記得講点解叫親子餐廳,因為佢有兒童餐,同埋旁邊有個playroom, 晚餐時可以比小朋友去玩,我見d外國人好放心比個仔去玩,但虎媽虎爸們會否不放心孩子離開視線範圍呢?
apple crumble
roasted belly of pork