2024-01-09 174 views
今晚放工相約好友聚下,  大家都想好好吃一餐, 所以就去左校長燒肉。呢度地方幾大, 環境舒適, 我同友人選左黃金時段任食2 小時 HKD238/位 (包刺身)餐廳有幾張數十尺長的餐枱, 選擇類型都幾多!除咗燒烤肉類&配料, 另外有沙律吧、刺身、壽司、熱盤、點心、炸物、打邊爐等食物真係應有盡有!而且飲品選擇都好多~沙津吧🥗有多款餐前小食。前菜冷盤🥗有常見嘅中華沙律、味付螺肉;薯仔沙律等;而壽司🍣有生有熟有卷物, 全部任拎👍🏻熟食🥘有炸物:  麥樂雞、炸香蕉年糕、炸薯餅、炸香竽地瓜丸同炸薯條都有, 而且有大光燈射住Keep得住食物嘅溫度同香脆..個人就幾推介炸香竽地瓜丸, 個皮勁薄勁脆口..我都食咗好幾粒、至於熱盤 -特別款式有茶碗蒸、中式點心(鳳爪、粉果等)。燒肉有點心食好過癮🤣燒烤肉類&配料:  肉類有雞🐔牛🐮豬🐷羊🐑魚🐠大部份經過醃製 醃得好入味!佢哋嘅肉質都唔錯, 仲有多款嘅醬汁同調味料比你自由配搭, 唔辣嘅有香蒜味, 而辣🌶嘅有黑椒、麻辣、咖哩、韓式等, 相當惹味😋另外有日式餃子🥟、瓜類、蔬菜🥬等,燒烤或打邊爐都咁適合😄特別推介一口牛肉粒、 五花腩 、雞軟骨同雞翼飲品🍹🍺自助區有
餐廳有幾張數十尺長的餐枱, 選擇類型都幾多!除咗燒烤肉類&配料, 另外有沙律吧、刺身壽司、熱盤、點心、炸物、打邊爐等食物真係應有盡有!而且飲品選擇都好多~
飲品🍹🍺自助區有個「美顏養生花茶區」,可按個人喜好自行配搭混合花茶🌸🫖, 夠哂養生😋😋另外任飲飲品有清酒、梅酒、罐裝或包裝飲品等, 選擇都幾多
甜品區🍮🍨🧁有奶凍、雪糕、雪條等, 今餐好滿足呀😋
2023-12-28
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner