見到Top Blade Steak Lab令我諗起之前英國主打Flat Iron既餐廳🤗🍽️同樣地,呢間餐廳都係主打食Flat iron, 呢個被評為成隻牛入邊第二嫩滑嘅部位😍🐄香草平鐵牛扒($165)始終第一次食,所以叫咗最普通嘅香草平鐵牛扒試下先😚餐廳推薦食medium,所以即管試試😙上枱時感覺份量好少得5嚿,但其實每一嚿都幾厚,Momo同Boo都覺得加埋薯條🍟絕對夠飽☺️牛扒顏色粉嫩,texture都好嫩滑,淨係用鹽同黑椒都能夠帶出佢既牛味😇只係略嫌有啲邊位會過生🥩不得不提佢既roasted whole garlic🧄 都幾出色,唔會煮到溶晒可以完粒攞到出黎食😆😆😆 仲有薯條🍟係任食既😚🤩一坐低已經一人有一碟,但第一碟好似已經炸起左一陣所以無後加既咁新鮮同熱辣辣😝

🐄香草平鐵牛扒($165)
香草平鐵牛扒

Type of Meal