2024-08-20 2255 views
同兩位好友去咗「老三」打邊爐,其實都唔係第一次,但今次真係想留返個好嫁食評!開場嘅雞煲🐔都係一如以往選用嫩滑多汁嫁雞肉,佢重附上響鈴,用響鈴搽一下D邪惡嘅雞煲辣汁真係正到神仙都企唔穩🔥。食完雞煲,我地選左濃郁嫁花膠湯,記得唔好加料落煲住要先飲湯後呀,飲完湯之後先叫佢加湯打邊爐。打邊爐真正開始啦! 佢哋嘅海鮮拼盤真係新鮮得嚇人,鮑魚放入爐重識郁,完全係鮮味嘅象徵。至於🐟龍躉同鱔片,全係厚切,口感實在,食落去唔單止係鮮味,仲有啖啖肉嘅滿足感。同埋我想講次次黎都係咁多人。不過每次我哋嚟,職員都認得我, 仲會主動同我哋傾下計,感覺真係好親切🤝。所以呢個地方已經係我哋朋友打邊爐首選🎉。
花膠雞煲湯底
龍躉片鱔片