2025-03-25
呢間Cafe真係非常親民,二百幾蚊就可以食到香煎鵝肝Risotto,實在係物超所值!今次我仲試咗佢哋嘅Carbonara,雖然用咗pancetta而唔係guanciale,但個蛋汁真係滑到不得了,味道同以前喺中環LKF嗰間餐廳(Cxxx Cxxx)完全唔遜色,食完真係令人滿足!餐廳環境舒服,裝修唔錯,都岩打卡柚子胡椒汁青口大管粉 呢道菜真係好特別,青口鮮嫩,加上柚子胡椒汁,酸酸地加d微辣,正好中和咗意粉嘅油膩感,食完好開胃Carbonara 個Carbonara用咗正宗做法,濃郁嘅芝士加蛋汁,配合pancetta,味道超級香濃,意粉又煮得剛剛好,唔會太軟香煎鵝肝松露意大利飯呢款好似係期間限定推出,只係二百幾蚊,就食到鵝肝飯,鵝肝煎得金黃香脆,配上松露汁,Risotto又creamy又滑,完美搭配,絕對值得一試!平日放工過黎都見到好多客人,真係一個好地方打卡同埋享受美食。下次一定會再黎試多啲菜式!
柚子胡椒汁青口大管粉
Carbonara