🎀觀塘。二訪工廈人氣高品質浪漫西餐💏一嘗新餐牌😍🎀🪄店名* #NonKitchen🔮地址*觀塘鴻圖道12精棉工業大廈1樓 🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$587 已加一(2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_觀塘剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_西餐➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵好耐無黎觀塘覓食拉😚一年前同男朋友一齊食過覺得味道超高分~今次帶細妹再黎試多次新餐牌 睇下有無保持水準 環境同之前無咩太大變化 空間一樣寬敞舒服 服務細心有禮👍🍽️食物質素🍽️野食十分多選擇!有各式各樣既意粉,繪飯,扒及小食 睇到我都眼花繚亂 唔知揀咩好😜牛扒,羊扒,豬肋骨,豬手,三文魚,燒雞都有齊 岩曬唔同類型人既口味😯即使甜品及沙律都有幾款選擇 睇得出餐廳好貼心 照顧唔同人口味 餐廳食物質素十分出色 而且份量超多 保證食過翻尋味😈見到我食第二次就知道味道幾正~👀評分💖💖💖💖💖🪄小食拼盤$98全部都係炸物 我最愛~總共有三款 包括黑松露薯條 洋蔥圈及單骨雞翼 薯條系粗薯條 外面均勻撒上黑松露 粉 香味濃 熱辣辣好脆身 另外洋蔥圈裡面洋蔥炸到好 熟好淋
🎀觀塘。二訪工廈人氣高品質浪漫西餐💏一嘗新餐牌😍🎀

🪄店名* #NonKitchen
🔮地址*觀塘鴻圖道12精棉工業大廈1樓 🔮
🗾分店地區🗾 沒有分店
💰價錢$587 已加一(2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🎵餐廳環境🎵

🍽️食物質素🍽️

👀評分💖💖💖💖💖
🪄小食拼盤$98
全部都係炸物 我最愛~總共有三款 包括黑松露薯條 洋蔥圈及單骨雞翼 薯條系粗薯條 外面均勻撒上黑松露 粉 香味濃 熱辣辣好脆身 另外洋蔥圈裡面洋蔥炸到好 熟好淋 即使我平時唔食洋蔥都可以接受到 ! 另外單骨雞 翼食落好方便 外皮超脆 內裡鎖住肉質 微辣好香口 更 配有茄汁及蜜糖芥末醬 令味道更有層次

👀評分💖💖💖💖💖
🪄炭燒澳洲肉眼牛扒$298
上次系試美國西冷 今次試下澳洲肉眼 相比之下肉眼質感更軟淋 牛味極濃郁 咬落一啲筋都無 雖然軟熟但食得出唔係用鬆肉粉醃製👍同埋無肥膩既感覺 牛扒表面有一格格炭燒網紋 賣相超吸引 切開肉質粉紅色 濃濃炭香味 淋上配有既燒汁 更加滋味 另外配菜有薯蓉,法邊豆及番茄仔 減低整體油膩感

👀評分💖💖💖💖
🪄京式烤鴨薄餅$138
呢道菜相當fusion 薄餅份量頗多 系薄身薄餅 餅底好似餅乾一樣 上面撒上大量京蔥 加上鹹鹹香香既烤鴨醬 以及一片烤鴨 味道幾有特色 可以一試~

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️