2022-11-24
「同男友放工去食咩好?」係經常出現的難題觀塘工廈區一間樓上舖西餐 空間感足夠環境安靜 最適合放工後私人小聚一番Non Kitchen晚市有一款二人餐和兩款四人餐同男朋友兩個人食咗一款價值$598*的二人餐🏷️仲有一個升級優惠 +$66* 升級至肉眼扒🥖 餐前麵包✨👉🏻一共兩款 烘法包和脆麵包條 👉🏻松露牛油醬好香口 點麵包食好加分🍅 是日餐湯👉🏻蕃茄湯口感濃郁 味道偏酸 飲完好開胃🥗 凱薩沙津✨👉🏻係我好鍾意嘅味道 沙津菜好新鮮爽脆 醬汁唔會過多又夠濃稠 所以乾爽得黎又充滿芝士味👉🏻當然唔少得仲有脆煙肉乾和烘麵包粒主菜露選一款Pasta/Pizza 和一款肉類主食🍝菠菜芝士意大利餛飩配黑松露忌廉汁✨👉🏻意大利餛飩軟滑得黎有點彈性 餛飩皮唔會好厚粉感👉🏻最欣賞佢嘅汁 好香黑松露味 帶咗少少甜味好似黑松露忌廉湯咁 好味🐄炭燒美國特級牛肉眼(10oz)👉🏻食餐+follow 佢地ig acc 就可以優惠價upgrade做肉眼👉🏻配燒肉汁 和薯菜👉🏻牛扒份量大塊 覺得5成熟口感最好 肉汁鎖哂係牛扒內一切先滲哂出黎 所以食落同外表睇落好唔同 夠juicy🍨意大利雪糕泡芙✨👉🏻以雲尼拿雪糕包裹住泡芙
「同男友放工去食咩好?」
係經常出現的難題
👉🏻當然唔少得仲有脆煙肉乾和烘麵包粒
主菜露選一款Pasta/Pizza 和一款肉類主食
🍝菠菜芝士意大利餛飩配黑松露忌廉汁✨
👉🏻意大利餛飩軟滑得黎有點彈性 餛飩皮唔會好厚粉感
🐄炭燒美國特級牛肉眼(10oz)
👉🏻配燒肉汁 和薯菜
🍨意大利雪糕泡芙✨