2021-06-22 843 views
閏蜜喺觀塘返工,所以我周不時都會去哩區搵下有咩食😋有一間cafe小店,地點唔喺大街大巷,較為隱蔽,勝在人流不算好多,唔洗左排右排同人迫,可以靜靜過一個下午慢活下😊·Lunch Set 配自選餐牌內咖啡/茶類飲品******************************🥓全日早餐 HKD$74估唔到咁好豐富🤩 有煙三文魚🐟、炒蛋🍳、雞扒🐥、腸仔、哈密瓜🍈、牛油多士、沙律菜🥗當中最特別嘅莫過於😻哈密瓜肉!顏色又靚又香甜,增添左一份清新感😚 個人好欣賞炒滑蛋🍳 好高質! 半熟滑蛋中夾雜好多蛋汁😍 好juicy食到舐舐脷😋·🥗慢煮無激素雞胸雜菜沙律 HKD$72又係為我而設😂 為咗更清新🍃 我仲特別order走醬😆 雜菜沙律好新鮮,沙律菜充滿水份💦個慢主無激素雞胸好好食😋 用咗慢煮方法整,果然可以令雞胸肉肉質更嫩滑🤩完全唔會有嚡既口感,沙律都整到咁好食,抵讚👍·🍯天然蜂巢咖啡咖啡☕、奶🥛、蜂蜜🍯以一式三分奉上, 可以俾你自行調配出專屬既特色咖啡👍蜂蜜味道清甜☺ 加入咖啡內感覺比平常的咖啡近易入喉。·🍋果皮冰凍檸檬冷泡茶甜度低且帶點點果皮香味😚 夏天飲最適合不過。

閏蜜喺觀塘返工,所以我周不時都會去哩區搵下有咩食😋

Lunch Set 配自選餐牌內咖啡/茶類飲品

🥓全日早餐 HKD$74

🥗慢煮無激素雞胸雜菜沙律 HKD$72

完全唔會有嚡既口感,沙律都整到咁好食,抵讚👍
🍯天然蜂巢咖啡

蜂蜜味道清甜☺ 加入咖啡內感覺比平常的咖啡近易入喉。

🍋果皮冰凍檸檬冷泡茶

甜度低且帶點點果皮香味😚 夏天飲最適合不過。
2021-06-12
Type of Meal