2023-06-16
放工心思思想解放食日式放題!就約埋同事一齊去!平日晚餐時段300蚊左右就嘆到性價比極高既刺身、創意壽司!今次就主攻刺身同壽司啦!一如既往都係滿座,證明正啦!一黎就即刻scan QR code落order!! 點少得一大盤新鮮刺身!三文魚、螺、牡丹蝦、甜蝦、北海道長腳蟹、希靈魚,仲有好多款!款款都食得出係新鮮冇臭味!掂!食完忍唔住再叫多盤!哈哈輪到壽司!我至愛既芝士鰻魚玉子 同埋 芝士海鮮玉子!真係不得了 次次黎都會喪叫!仲有幾款新推出既創意壽司!鵝肝壽司 帶子壽司 大大粒既魚子手卷仔 同 拖羅壽司!真係超正!鵝肝入口即溶 但又唔膩,食食下都食左好多舊!每款壽司都係一口就食晒,一啖一舊真係好爽!至於熟食區,今次竟然有小龍蝦!大癲!旁邊仲有蒸魚 炒白菜仔 同 花生南乳豬手!熱辣辣好好味!飲品區 甜品區 雪糕櫃 都一如既往咁多選擇!食飽正餐 當然就開始攻甜品 同 雪糕啦!哈哈哈哈!食飽晒 真係大滿足!人頭都係300蚊左右,食到咁多新鮮多款既食材 真係正!