2025-01-20 145 views
Le Monde煙三文魚蜜桃田園沙律真係一個好開胃嘅前菜。煙三文魚嘅鹹香搭配蜜桃嘅甜味,兩者相輔相成,令人一口接一口。沙律菜鮮嫩,配上清新嘅醬汁,口感非常清新,真係好適合夏天食。接住嚟就係西班牙火腿芝士簿餅。薄餅嘅底部脆脆地,加上火腿嘅鹹香和芝士嘅濃郁,真係好好味!每一口都令人感受到火腿同芝士嘅完美結合,簡直係一個味蕾嘅享受。然後係炭燒美國頂級牛扒配紅酒燒汁,呢道菜真係唔可以錯過!牛扒外脆內嫩,肉質鮮嫩多汁,紅酒燒汁更添一層深厚嘅味道,食落去真係好過癮。搭配埋一啲時蔬,味道更加豐富。最後,甜品部分我試咗馬卡龍。馬卡龍外脆內軟,口感非常好,味道亦都唔會太甜,完美為一餐畫上句號。今次嘅餐點無論係味道、擺盤或者服務都令我非常滿意!同埋餐廳有live band. 如果你鍾意品嚐新穎嘅菜式,呢間餐廳絕對值得一試!價錢:$ 600分數:9.5/10#美食 #hkfoodie #hkfood #food #美食推薦 #美食推介 #香港美食 #hkig
Le Monde

接住嚟就係西班牙火腿芝士簿餅。

價錢:$ 600
分數:9.5/10