2023-08-08
今日黎咗觀塘行街 天氣勁熱勁熱☀️💦係海濱公園見到呢間餐廳 即刻入黎要抖抖涼呢度個環境舒服 用落地玻璃 採光好夠 感覺都幾relax👍🏻✨天氣咁熱,無阻到我食brunch嘅心情😙另外一定會叫返兩杯嘢飲解渴🍹★*"`'*-.,_,.-*'`"*-.,_☆,.-*`'`*-.,_,.-*`'`*★🔸金門火腿 芝士丹麥多士配煎蛋 $118呢個係令我最期待 平時最鐘意食芝士火腿 呢個係昇華版😋丹麥多士做到外脆內軟👍🏻好香牛油味 厚厚嘅金門火腿充滿鹹香味 流心蛋加上半溶芝士 好邪惡🔸招牌早餐 $158十分之足料早餐 大大份咩都有 有大啡菇🥓煙肉、香腸、金門火腿、炒蛋、漢堡扒、蕃茄同薯餅 炒蛋好綿滑 薯餅脆口 肉類蔬菜有齊哂 ✨🔸Summer breeze $98tequila🍸加上橙汁🍊奇異果🥝香甜易入口🔸Passion Fruit Squash $78無酒精飲品 新鮮熱情果溝梳打水同七喜🥤小小酸甜 清爽解渴 超啱夏天飲☀️★*"`'*-.,_,.-*'`"*-.,_☆,.-*`'`*-.,_,.-*`'`*★
係海濱公園見到呢間餐廳 即刻入黎要抖抖涼
天氣咁熱,無阻到我食brunch嘅心情😙
另外一定會叫返兩杯嘢飲解渴🍹
🔸金門火腿 芝士丹麥多士配煎蛋 $118