2024-05-24
男朋友生日,我哋決定去觀塘嘅相馬日式火鍋放題慶祝 🎉。呢間餐廳嘅日式風格裝修極有氣氛🏮令人眼前一亮👀。食物🤤🤤🤤🤤🤤環境🏮🏮🏮🏮🏮服務👍👍👍👍👍呢度嘅菜式好豐富,首先係芝士龍蝦湯茶碗蒸🦞。龍蝦質地緊實,配上香濃嘅芝士,絕對係一絕😋!其次,我哋叫咗任食惹味龍蝦雞煲 🥘。新鮮龍蝦🦞與味美嘅雞煲,喺你面前燜煮,香氣四溢,簡直係人間美味!仲有極尚龍蝦蒸海鮮,龍蝦、鮑魚、魚、貴妃蚌、扇貝,同蝦 😋。海鮮種類齊全,每種都味美。用咗泡菜湯做火鍋湯底🍲。酸辣開胃,對呢度嘅牛肉🥩同海鮮都好適合,不但加強咗味道,仲提升咗整體嘅口感。最後就係進口牛肉🥩。呢度嘅牛肉質感無敵,肉質鮮美,無論配湯或者變成火鍋料理都係一流嘅享受。總括嚟講,相馬日式火鍋放題兼具美味同性價比。不論係海鮮或者火鍋,都有一個極為豐富嘅選擇。另外,服務好,環境寬敞舒適。
食物🤤🤤🤤🤤🤤
環境🏮🏮🏮🏮🏮
服務👍👍👍👍👍 呢度嘅菜式好豐富,首先係芝士龍蝦湯茶碗蒸🦞。龍蝦質地緊實,配上香濃嘅芝士,絕對係一絕😋!
其次,我哋叫咗任食惹味龍蝦雞煲 🥘。新鮮龍蝦🦞與味美嘅雞煲,喺你面前燜煮,香氣四溢,簡直係人間美味! 仲有極尚龍蝦蒸海鮮,龍蝦、鮑魚、魚、貴妃蚌、扇貝,同蝦 😋。海鮮種類齊全,每種都味美。
用咗泡菜湯做火鍋湯底🍲。酸辣開胃,對呢度嘅牛肉🥩同海鮮都好適合,不但加強咗味道,仲提升咗整體嘅口感。 最後就係進口牛肉🥩。呢度嘅牛肉質感無敵,肉質鮮美,無論配湯或者變成 火鍋料理都係一流嘅享受。
總括嚟講,相馬日式 火鍋放題兼具美味同性價比。不論係海鮮或者火鍋,都有一個極為豐富嘅選擇。另外,服務好,環境寬敞舒適。