2022-05-03 54 views
今日假期去下觀塘海旁行下 行番入市中心時見到有間幾靚裝修既Cafe 佢呢間Cafe係行一個木色系既裝修 望落去個感覺好舒服🪵雖然入面唔大 但係都唔會好有壓迫感佢呢度野食選擇比一般呢一類既Cafe多少少 不過佢呢到主打都係佢既飲品 佢呢到大約有30款飲品 當中有十零款都係係外面好難飲得到 因為佢係用一個甜品X飲品既方式去呈現🍴🥗All Day Breakfast $74All Day Breakfast 上面有黑醋汁沙律菜、煙三文魚、牛油多士、 煎雞扒、茄汁豆、同埋一大舊蜜瓜🍈我覺得呢個All Day Breakfast入面最令我驚喜既就係舊好甜既蜜瓜 另外雞扒都好嫩滑 加上佢呢一度同出邊唔同既就係佢冇腸仔煙肉果d醃製既肉類成個All Day Breakfast出黎既感覺好健康👍🏻🍴蒲燒鰻魚滑蛋飯 $88鰻魚飯同樣以沙律菜襯托 滑蛋同紫菜放左係飯既上面 拎開面頭個炒滑蛋之後 原來下邊勁多鰻魚😍鰻魚汁調校得唔錯 唔會偏好濃既味 佢呢個飯係用珍珠米去煮 索埋d鰻魚汁一齊食幾好食☕️🍫棉花糖朱古力(餐+$24)個拉花拉得好靚 杯朱古力香濃得黎好creamy 另外佢仲有個咖啡豆造型既蛋糕仔跟埋🍹🍫

🍴🥗All Day Breakfast $74

🍴蒲燒鰻魚滑蛋飯 $88

☕️🍫棉花糖朱古力(餐+$24)

🍹🍫鮮忌廉朱古力(餐+$24)
朱古力味道香濃又唔會好重甜 撈埋d cream一齊飲會令到朱古力更加滑身 呢度都有個咖啡豆造型既蛋糕仔跟埋
熱棉花糖朱古力
凍鮮忌廉朱古力