2024-12-15
👧🏻😋👅🍽✨觀塘舒適抵食lunch set🥰-🍽️ 我地一家weekend飯堂, 坐得舒服, 位置方便, 員工又nice, 基本上冇咩挑剔; main/pasta/pizza好多款式; Lunch set包飲品, 仲可以加配多款小食同甜品 -▪️Lunch Set燒烤醬燒丹麥豬梅頭配薯條 $128 BBQ醬甜甜地唔會太重味, 豬梅頭軟腍帶少少煙韌香草紅酒汁燴牛面肉配香草黃薑蕃茄飯 $98 紅酒汁用洋蔥同蒜煮層次好豐富, 牛面肉大大件好腍有少少軟筋, 撈飯不得了▫️Add-on是日餐湯 $18 南瓜忌廉湯幼滑香甜香草芝士蒜蓉包 $38 surprised佢用軟包唔係法包, 焗脆左口感外脆內軟更大對比; 香草蒜油完全融入香草蕃茄醬芝士肉丸 $48 肉丸大大粒好彈牙, 蕃茄醬好足料真係有粒粒蕃茄, 食完肉丸再食多兩啖茄汁好滿足是日甜品 $38 番石榴椰子慕絲蛋糕甜度適中, 兩種水果都清清地好夾
觀塘舒適抵食lunch set🥰
▪️Lunch Set