2023-02-18
登堂🍽️|觀塘 登堂 半自助晚餐 無限時任食凍海鮮🍽️|《半自助晚餐》🤣最近成日都去觀塘,喺OpenRice見到呢間餐廳都有幾多好評,所以就揀咗呢間餐廳食過半自助晚餐✅餐廳喺度wave嘅2樓,環境算幾大,好光猛同企理,我哋今次就揀咗兩個人嘅半自助晚餐🐟香煎蘇格蘭三文魚柳配三文魚子三文魚雖然份量唔多,但係佢知道個皮超級脆,但係肉質仲好嫩滑,三文魚肉入邊仲保持到粉嫩嘅顏色,真係好好味,味道一流,配上三文魚子,口感就更加豐富啦。🐏烤焗纽西蘭羊鞍開心果保雲蘇同樣,雖然呢個羊鞍份量唔多,但係勝在真係處理得好好食,可以見到佢肉質非常之粉嫩,羊騷味唔會特別重😄另外,沙律吧嘅食物種類都算多,有唔同類型嘅沙律啦,梗有一款啱你食,除此之外,竟然仲有凍海鮮可以食添,有螺有甜蝦有蝦有青口同竟然有蟹腳添啊,真係令人好驚喜,海水味唔重,蝦嘅肉質尚算彈牙。除此之外,仲有多款熱盤,例如忌廉蜆,粟米,雞翼,日式餃子,豬頸肉,同埋黑毛豬。食完之後仲可以去甜品區到攞的小蛋糕嚟食餐飲我哋就包咗一杯凍檸茶同埋熱柚子蜜
|觀塘 登堂 半自助晚餐 無限時任食凍海鮮🍽️|
《半自助晚餐》