2022-12-20
呢間Cafe係喺觀塘嘅一個商業中心地下~ 佢嘅鋪面都幾大~ 環境都幾靚🫶🏻 有個落地大玻璃🥰 而且人流唔多~ 所以坐得好舒服☺️ 平時都見啲人會拎電腦喺嗰度做嘢🧚♀️ 佢哋都主打飲品外賣嘅! 朱古力都非常出名~ 之前試飲過都覺得好正🥰 今次試埋佢嘅lunch都覺得幾高質😋 Lunch set 會包埋餐湯同飲品~ 嗰日係南瓜湯~ 質素都唔錯! 幾有南瓜香都夠稠身😆🤍西班牙蛋餅 $108呢款蛋餅都幾厚身! 蛋液做到一層層嘅效果😋 加上入面有蔬菜粒, 薯仔, 煙肉等等☺️ 鹹鹹香香咁都幾好食🥰 鍾意食蛋類製品嘅朋友一定好鍾意! 🤍牛油果大蝦意粉 $118因為有牛油果嘅關係, 醬汁做到好稠身🥰 食得岀好足料好香牛油果味🥹 所以意粉好掛汁~ 加上面頭有好多芝士☺️ 口感同味道都幾豐富~🤍All day breakfast $108All day breakfast都幾豐富~ 不過包同沙律就比較遜色少少~ 但係黑松露炒蛋都唔錯😆而且有炒雜茹對我來講就有加分🤣
🤍西班牙蛋餅 $108
🤍牛油果大蝦意粉 $118