2022-11-22
黎黃大仙入dinner,經過呢間,覺得都好耐未食,見到有好多吉位,就入去幫襯下。叫左2個主食,原來主食唔計餐,要加比餐多既錢先有餐飲,各位黎食要留意一下。加左雞翼同忌廉粟米湯,粟米湯幾濃,唔稀,粟米碎幾多,個人覺得幾好味燒雞翼,係熟既,亦有啲味道而且原本係22蚊2隻,佢地比左3隻我,覺得算合格(因為多左隻🤣🤣🤣)烤豬肋骨幾大件,乾身,入味,但係切既比較難切,如果換把刀會好啲,可惜冇🥲🥲,但係比想像中好,中上。配菜烤得唔錯,只係佢地冇跟bbq醬,問佢地要,都只係得燒汁,個人建議跟個醬會好啲。推薦一下軟殼蟹黑松露忌廉意粉,意粉味道幾好,而且唔算硬,忌廉磨菇幾入味,軟殼蟹炸得夠熱夠脆,粉唔算厚 ,味道都ok。不過落order時有啲亂,幫我地落錯野,呢樣我覺得有啲煩。最主要都係食環境,貪人小而且裝修幾有簡單美。如果係食tea既話會好好多
不過落order時有啲亂,幫我地落錯野,呢樣我覺得有啲煩。
最主要都係食環境,貪人小而且裝修幾有簡單美。
如果係食tea既話會好好多