2016-06-21 1178 views
又到食lunch時間,問咗下同事意見,最後都決定來榮記食麵,其實依家榮記嘅嘢都越來越貴喇,不過好彩嘅係出品都嘅有d保證嘅!我嘅大雜麵,豬紅滑嫩,其實每次都會點豬紅,而且仲會單點一份豬紅,因為豬紅真係好好味吖,好滑嫩,吸咗d腩汁嘅味,落d胡椒粉+d蔥花,真係美味吖!牛腩好霖好入味,豬皮好爽,韌韌d又爽口。麵係粗麵,無功無過喇,其實可以單點牛雜都可以食飽嘅!同事嘅魷魚蘇好脆口,牛丸實淨,而且湯底真係好濃,腩汁實在太正喇!仲有雞尖,呢個都算意外喇,以前未點過,邊個諗到咁好味吖,雞尖好霖,好入味,骨都霖+,真係意外之喜吖!總嘅來講榮記味道都得,就係有d貴喇、
2016-06-04
Waiting Time
8 Minutes (Dine In)
$33 (Lunch)
  • 豬紅
  • 牛雜