我老公一早打去Oyster Station訂Sept 10晚celebrate我生日!!訂位時話要分兩個時段要9pm先有兩位枱。OK冇問題呀因為我哋好鐘意seafood!當日Oyster Station來電reconfirm重問我哋可否早D到…個女仔重話張枱早咗OK就通知我哋,sounds nice既。其實我哋屋企行路過去只需5分鐘。830pm都未call我哋就照855pm到達啦。裏面fully packed as usual no surprise! 出面門口都有6, 7個都似等位既。我老公入去問個女仔訂咗9pm佢話要等一陣。咁等咗一陣出面又冇得坐又冇offer chair比我哋又落雨!企咗一陣再入去問幾時可以入坐,佢景然話〝唔知幾時有位〞比我哋 !有冇搞錯呀!佢点可以咁樣答個客o架!我火都o黎埋即刻走!嗰晚佢哋都冇再打過o黎o囉!客人走咗佢哋都冇所為!如果你晤可以arrange第1 round既人走,返唔倒抬就唔好confirm人訂第2 round 啦!你哋学吓D放題佢哋点manage啦!好食唔係大哂既!佢一開我哋就去食,次次都叫好多又開wine!今次真係對佢哋超失望!次次都係我

佢一開我哋就去食,次次都叫好多又開wine!今次真係對佢哋超失望!次次都係我arrange同D friend去Oyster Station gathering. 以後可以慳o翻!

建議大家訂就訂早D and then 佢哋唔会叫你走o架!食足3日都得呀!

以後唔会再o黎!多謝你点醒咗我!

2010-09-10
Waiting Time
25 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner
Celebration
Birthday
  • 好食唔係大哂既!