2023-04-03
放假最好就係瞓到自然醒再食個brunch悠閒咁過😎Madhouse 有室內同戶外座位 就算坐室內都可以睇到銅鑼灣街景☺️店內仲有樂園主題裝飾 好有歡樂氣氛🎪.🌟Madhouse Grand All Day All Day Breakfast 絕對係brunch 嘅經典款式呢度嘅Grand all day 非常豐富又大份🤩蛋同腸都各有三件 而且蛋仲可以揀太陽蛋或者炒蛋🍳當然仲有多士🍞、茄汁豆、薯餅、三文魚沙律🥗同埋生果粒食材高質仲好齊全!.🌟Marine all day combo 呢款海鮮All day Breakfast 嘅特式就係有煎魚🐟同蝦🍤煎魚煎得啱啱好 配上菠菜一齊食又幾夾而且仲有蝦 比起經典款嘅ADB更輕盈.🌟Happy Day Pancake 食完咁豐嘅Brunch 仲想食多個甜品就點左呢個朱古力pancake 🥞估唔到有成4塊咁多 非常抵食Pancake 嘅質地係鬆化嘅美式pancake 味道唔錯😚.🌟Raspberry Sour ~ Vault CityMadhouse最出名就係有好多北歐同本地品牌嘅手工啤 所以我地都忍唔住一人點左一杯來自蘇格蘭🏴嘅酸啤 好
店內仲有樂園主題裝飾 好有歡樂氣氛🎪
🌟Madhouse Grand All Day
呢度嘅Grand all day 非常豐富又大份🤩
蛋同腸都各有三件 而且蛋仲可以揀太陽蛋或者炒蛋🍳
當然仲有多士🍞、茄汁豆、薯餅、三文魚沙律🥗同埋生果粒
食材高質仲好齊全!
🌟Marine all day combo
就點左呢個朱古力pancake 🥞
估唔到有成4塊咁多 非常抵食
🌟Raspberry Sour ~ Vault City
來自蘇格蘭🏴嘅酸啤 好重果味🍓🫐 味道偏酸
但係正正係因為咁所以非常開胃 同平日飲嘅啤酒味道亦都好唔同😙
🌟Lorita ~Amundsen Brewery
呢款來自挪威🇳🇴嘅啤酒好易入口 有淡淡嘅啤酒花味同埋熱情果味🍺
餐廳有好大嘅介紹牌列明當天提供嘅啤酒
或者掃描完QR code📱亦都可以查看一個設計精美嘅表格
說明左各種啤酒嘅產地、廠商同風格等等
食brunch 加$198就可以2小時無限暢飲
啱晒啤酒迷黎尋寶🍻