2016-08-04 815 views
呢排個個人都好似中毒咁樣,個個人都係度低頭玩pokemon,包括我自己玩玩下我都上哂癮。係甘捉,尤其去到旺角真係捉到手腳吾停。我地幾位自稱係訓練員既戰友終於體力不繼,要補充下先,去到呢間火鍋店門口,寫到明捉Pokemon送肥牛,我見到有我既寵物鯉魚龍,岩哂,起碼有碟免費肥牛食先,哈哈。我地叫左個麻辣雞煲,呢個雞煲味道係甜甜地辣辣哋咁樣,雞肉吸收左醬汁入去,幾入味。雞肉煲得幾爽,雞肉好新鮮,吾會有雪味,我覺得醬汁真係整得幾好味。肥牛實在太好味,入口好有牛味,雪花尚算均勻,放入湯底輕輕一燙,吾靭。可能係我地太肚餓,要叫另一碟手切肥牛再食過呀。呢碟手切肥牛吾係講笑,肉質嫩滑,好重牛味夠哂香,級數真係吾同,我估CP 值一定好高haha。跟住呢個蝦膠奶皇包,聽歌名好得意,係蝦膠包住咗啲好似奶黃既物體,好似有夾心一層甘樣,放入口有兩層味道,甜甜地之餘又有蝦味包圍住。當然梗有指定動作嘅手打四寶丸,呢款四寶丸不用多講,因為係手打製作,味道非常鮮味,並不是機器製作的那種。呢下我覺得值啊。跟住有鵝腸,炸腐皮,雞脾菇等等,其他配菜就都可以,全部都係有水準之作。難得我地自己補給完後,又要準備出發捉精靈喇,希望

麻辣雞煲
蝦膠奶皇包
手打四寶丸
鵝腸
跟住有鵝腸,炸腐皮,雞脾菇等等,其他配菜就都可以,全部都係有水準之作。難得我地自己補給完後,又要準備出發捉精靈喇,希望好快又有新既pokemon 優惠益下我啦,哈哈。
雞脾菇
Type of Meal