2024-04-29 68 views
首先,你一定要試下佢哋嘅❤️✨酸辣湯底米線🍲,佢個味道真係令人百吃不厭。湯底酸辣得剛剛好,再加上米線嘅滑順,口感真係無得輸。添嘅嘢就更加出色,蓮藕清脆可口,雞翼尖香脆入口,魷魚鬚更是美味,每一種食材都做得恰到好處,真系好食到爆👍🔥然後,為左個❤️✨炸饅頭🍞落單吧。一份有六件,外皮炸得金黃酥脆,咬落去口感鬆軟,油而不膩,美味程度絕對不輸任何一間高級餐廳。😋食完,我哋仲覺得好開心,餐廳嘅環境簡單舒適,仿佛就如置身在香港嘅街頭小巷。每一道食物都係咁精心製作,味道真系好得令人連花生仁都會流出口水。🤤🤤如果你想要品嘗到正宗港式味道,如果你想要體驗大街小巷的平民美食,一定要黎呢間車仔麵館試試看啊!呢度嘅食物,一定可以譲你有種回到了童年嘅感覺,每一口都係青澀嘅記憶。💕當然,如果你想找美食和質量兼備的食堂,我絕對推薦呢度,食得開心,食得滿足,更重要的是,食得健康。💯 總括黎講,你喺呢度可以體驗到真正港式車仔麵嘅美味。😍👍🎉再見啦,香港美食家,希望你地下次可以有機會嚟呢度試一試。👋☺️