2009-01-18 46 views
開張左兩日, 今日專登試下。早上十點來到, 見到好多人, 立即攞張飛, 點知個 staff 都唔理人, 我已經好有禮貌地講左'4' 次'小姐, 唔該4位', 佢先比張飛我我隔離個男人講左'小姐, 請問一個位有冇?' 足足5,6 次, 佢都唔應人, 太過份laaaa等左45 分鐘, 終於到我地, 點知要'搭檯' woow.... 4個人都要'搭檯'????入到去先發現好細, 好逼。見到個menu, 貴過出面d 同一集團d 酒樓。入面d staff 就 好好多, 好有禮貌, 反應都好快,叫幾樣點心布拉腸 - 好硬, 唔夠滑沙薑雞腳 (6隻) - 好鹹, 唔夠'諗'菠蘿叉燒飽 - 好味, 菠蘿皮好鬆化芒果布甸 - 好味, 但d 芒果有d 根福建炒飯 - d 炒飯好靚, 本來好好味, 但 d 送好鹹同埋 d 燒鴨有d '蘇' , eeeeeeee$175
開張左兩日, 今日專登試下。
早上十點來到, 見到好多人, 立即攞張飛,

入到去先發現好細, 好逼。
見到個menu, 貴過出面d 同一集團d 酒樓
入面d staff 就 好好多, 好有禮貌, 反應都好快,
叫幾樣點心
布拉腸 - 好硬, 唔夠滑
沙薑雞腳 (6隻) - 好鹹, 唔夠'諗'
菠蘿叉燒飽 - 好味, 菠蘿皮好鬆化
芒果布甸 - 好味, 但d 芒果有d 根

$43.5 (Lunch)