2022-12-19 143 views
#minnie美食堆 之 #coffeeslave ☕️啡奴隔離係經mm堆後大排長龍嘅台蔡滷肉飯 成日經過見到都係台蔡人龍排到去㫵奴門口但啡奴就唔係好多人 呢個情況好唔健康🥹🥹趁假期 又無人排就試試佢🤓🤓🤓🎈冬陰忌廉蝦意粉 $100呢個意粉嘅味道比較濃厚 醬汁都好多多到可以令每條意粉都染上醬汁意粉味道亦同真正冬陰公差唔到蝦嘅份量都好多 對得住呢個價錢😂但呢個意粉嘅缺點係蝦以外嘅配料比較少如果蕃茄仔同菇都多啲就好了同埋蝦都冇乜味道 建議煮前可再作調味🎈 Creamy Pancake $65本身想食窩夫 但個朝食得太飽食唔落了所以叫左pancake 餐牌,個description係寫住呢個pancake配時令水果同好重但輕柔嘅甜忌廉果然一黎到 個cream同佢形容嘅一樣 真係食落去好soft 唔heavy 而且個pancake係有餡嘅(有紅豆 同食到有少少香蕉) 咁樣亦令到食落去冇咁單調但個人認為個pancake有啲實 如果再鬆軟啲會好啲😆總括而言 呢兩樣都唔會令我有中伏嘅感覺如果再有機會都會再黎食同介紹比朋友😆價錢:⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️ (題外話 本人雖然唔飲啡但見到隔
#minnie美食堆 之 #coffeeslave ☕️

🎈 Creamy Pancake $65
本身想食窩夫 但個朝食得太飽食唔落了
果然一黎到 個cream同佢形容嘅一樣
真係食落去好soft 唔heavy
而且個pancake係有餡嘅(有紅豆 同食到有少少香蕉)
咁樣亦令到食落去冇咁單調

服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️

(題外話 本人雖然唔飲啡
但見到隔籬枱係order咖啡後
店員會俾佢先聞一聞啲咖啡豆 再決定沖唔沖 沖完之後都會向您介紹番杯咖啡
呢個服務可以令你更認識杯咖啡 我覺得值得一讚👍)冬陰忌廉蝦意粉
2022-12-17
  • 冬陰忌廉蝦意粉