2021-12-27 536 views
✨誠意台食 每日限量✨夜晚7點幾落街搵啖食,又有一間新舖開,梗係都要試試佢啦!門口已經有一堆人等枱,等外賣。我都快快手排隊等食。一路等一路聽到話唔同配菜已沽清,好似好受歡迎咁。更加有d 期待。~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🔷麻辣鴨血配牛筋 + 蔥油肉操拌麵熱辣辣送上枱,大大舊鴨血已經吸引住我!影完相,即刻試食鴨血先!咦...無咩辣味嘅,以為我食錯,明明有麻香味架,店員話我知,原來係呀佢地特別調制出黎架,令到食唔到辣嘅朋友都可以食到。幾細心嘅, 不過食辣嘅朋友就會覺得有d唔過癮啦。試下個牛筋,炆到好淋,而且五香味好重,好多台灣嘅味道!!!好鍾意,店員仲十分推介 “紅燒四寶面”話係呢間嘅招牌!每日嘅4,5點道出賣晒~~~真係要lunch 黎先得呀!而個肉燥都唔係平時見到嘅滷水顏色,而係見到肉碎,香菇,無平時見嘅肥豬肉,反而輕盈啲冇咁油膩佢跟餐嘅嘢飲係冷熱同價,而且佢嘅飲品都好快沽清,要有多d 選擇就要5點前黎啦!食物上完之後,會走黎睇下有無漏單,問下你意見咁,係幾有heart🤙🏻🤙🏻~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~👅味道 🌕🌕🌕🌕🌑🌻環境 🌕🌕🌕🌑🌑🐋服務 🌕
✨誠意台食 每日限量✨

夜晚7點幾落街搵啖食,又有一間新舖開,梗係都要試試佢啦!
門口已經有一堆人等枱,等外賣。我都快快手排隊等食。

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
🔷麻辣鴨血配牛筋 + 蔥油肉操拌麵

熱辣辣送上枱,大大舊鴨血已經吸引住我!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
👅味道 🌕🌕🌕🌕🌑
🌻環境 🌕🌕🌕🌑🌑
🐋服務 🌕🌕🌕🌕🌑
👛抵食 🌕🌕🌕🌕🌑
🔄回頭率 80%
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
📍 豐原
屯門良德街11號寶怡花園地下G13