誠意日式料理🇯🇵擺盤好靚📸️隱世小店坐耐啲都得#sdm大圍 #sdmCafe #sdm日本菜 #sdm小店 💎 Ado’s自家手打日式漢堡扒 $88要試❗️ (😋:8/10)👍🏻:厚薄適中,中間煎得啱啱好,肉質鮮嫩多汁,食落都仲好juicy🔥味道都唔錯👎🏿:想大嚿少少🤣會唔夠送飯💎 紅酒燉牛肋條 $78要試❗️ (😋:8.3/10)👍🏻:燉得超級淋🤤又好入味!個牛肋條係有少少入口即溶嘅感覺,令人好想不停encore😚個汁撈飯一流💯大概有6嚿牛肋條👎🏿:冇✅💎 昭和風雞蛋布丁 🍮$52 (跟餐加甜品半價$26)一般👌🏻 (😋:6.2/10)👍🏻:味道ok嘅,有少少蛋香味👎🏿:質感太硬,我本身以為係似燉蛋feel,但感覺似比芒果布甸硬少少😂主食加$22變套餐:有餐湯,小漬物,飲品個餐湯係粟米濃湯🌽,幾香,有好多粟米蓉嘅,feel到唔係罐頭湯味👍🏻環境:7.5/10服務:7/10 (冇加一服務價)價錢:人均約$100性價比:7.5/10 📍 ADO洋食屋 (大圍)大圍上徑口村15號地下可以 follow ig @sikdmeh_foodie 支持下我哋😙 每星期都會更新唔同餐廳🍽📍帶大家喺香港周圍
誠意日式料理🇯🇵擺盤好靚📸️隱世小店坐耐啲都得
#sdm大圍 #sdmCafe #sdm日本菜
#sdm小店

💎 Ado’s自家手打日式漢堡扒 $88
要試❗️ (😋:8/10)
👎🏿:想大嚿少少🤣會唔夠送飯

💎 紅酒燉牛肋條 $78
要試❗️ (😋:8.3/10)
大概有6嚿牛肋條
👎🏿:冇✅

💎 昭和風雞蛋布丁 🍮$52 (跟餐加甜品半價$26)
一般👌🏻 (😋:6.2/10)
👍🏻:味道ok嘅,有少少蛋香味

主食加$22變套餐:有餐湯,小漬物,飲品

環境:7.5/10
服務:7/10 (冇加一服務價)
價錢:人均約$100
性價比:7.5/10

📍 ADO洋食屋 (大圍)
大圍上徑口村15號地下

可以 follow ig @sikdmeh_foodie 支持下我哋😙 每星期都會更新唔同餐廳🍽📍帶大家喺香港周圍食💛
#香港 #香港好去處 #香港美食 #大圍好去處 #大圍美食 #大圍 cafe #大圍黃店 #cafe #香港cafe #hkcafe #大圍食咩好 #大圍 #ADO洋食屋
  • 紅酒燉牛肋條