2024-05-23
都市樂係一間韓國菜🇰🇷小店,黃埔地鐵站🚈行兩分鐘就到,非常方便👌!呢間餐廳係由韓國人開,保證正宗👏店員好熱情😊,一坐低就上韓式前菜😋等我開開胃。店員強調都市樂係自己做前菜🫶,並唔係問供應商攞貨,味道係店主嘅配方,誠意十足💪!泡菜煎餅,足料又香口!灸燒牛肩胛肉配飯係其中一個招牌菜🎖️牛嘅份量好多,燒到好香👃,口感好嫩好多汁😛。都市樂係用果汁醃啲牛肉💯,令到佢咁淋,絕對唔係落梳打粉。真係大滿足🔥!春川炒辣雞配飯🏆,甜同辣味道好平衡🤝,送飯真係好爽。白飯🍚可以添我都食咗兩碗❗飲品好驚喜🌟!首先份量超級大杯,另外又係都市樂自己誠意製作嘅。糖潰檸檬梳打微甜爽口😆,大啖食大啖飲都零負擔😁。蜜桃伯爵冰茶🍑🍹用伯爵茶底做蜜桃茶味道好特別,鍾意香甜桃味又有茶味就要試喇!大家經開呢頭試下都市樂啦!我住土瓜灣都喺外賣app見過呢間餐廳,街坊都可以選擇幫襯外賣㗎!
泡菜煎餅,足料又香口!