元朗國真係有好多好嘢食,中西日韓乜都有,見到呢間burger 小店有唔少後生過黎幫襯,我都襯下熱鬧試試佢是日叫咗兩個burger,分別係火炙芝士親子漢堡同鵝肝牛肉漢堡,配上自家製飲品同埋小食,份量超大,食到好飽好滿足火炙親子漢堡:炸雞勁大塊,炸粉唔厚同炸到好酥脆,配上滑滑的疊蛋,提供大量蛋白質,加上沙律汁點綴,味道不錯,如果個雞再重口味啲會再正啲👍🏻鵝肝牛肉漢堡個人覺得必點推介,100蚊食到鵝肝加牛肉漢堡,價錢幾相宜!鵝肝煎到好香,外脆內軟,脂香感十足,配上juicy 牛肉漢堡,既多汁又鹹香,食完覺得好幸福小食點左花枝脆捲同埋芝士肉醬薯條,兩者都炸到熱辣辣脆卜卜,前者食到啖啖花枝,後者夠晒惹味,兩者都推介飲品就係自家調配既冰鎮檸茶同柚子茶,味道清甜,用黎中和burger 同炸物就啱啱好!小店主力做外賣,仲有小量坐位堂食,味道有誠意,值得一試👏🏻

火炙親子漢堡:

鵝肝牛肉漢堡

$120 (Tea)
  • 鵝肝漢堡
  • 芝士肉醬薯條