2024-11-15
呢間漢堡店俾我嘅感覺好Chill☘️座位主要係Bar檯對住路邊感覺好開陽☀️今日試咗佢嘅手工漢堡口味好有質素好美式🇺🇸 見到有一系列嘅Cocktail好想飲🥂不過因為要返工所以留返下次啦🥹⭐️ Classic Smash'd Cheese Burger 🍔⭐️ Sweet Potato Fries 🍟⭐️ Soda經典嘅口味往往睇落平凡但係最難做得好☺️ 牛肉肉味濃得黎好Juicy🥩 配上Monterey Jack芝士香濃但唔會太膩🧀就連配角嘅芝麻包都好鬆軟加上生菜既新鮮🥬令我好欣賞佢既質素 番薯薯條香脆又帶微甜嘅番薯味🍠 梳打水配上青檸清爽又解渴🍋🟩⭐️ Jalapeno and Apple Slaw 🥗椰菜絲沙律嘅口味好傳統嘅美國南部風味🥦加上咗一片片嘅蘋果就比較Fresh🍏驚喜既係Jalapeno既Dressing好濃郁🫑辣到都幾有刺激感
⭐️ Sweet Potato Fries 🍟
⭐️ Soda