開工大吉🍊返工第一日需要睇返放假啲相調劑下🥹個package本身包早餐,不過通常老闆仔同我99%都會放棄😴嗰晚心血來潮叫老闆仔打落去問下可唔可以轉in-room breakfast,點知staff回應ok🤩喺床頭櫃有menu,揀好野食掛房門口,凌晨2點會有職員黎收。我地選擇8:40-9:00送餐,好準時8:40就叮噹🔔我地選擇咗兩個西式早餐果汁:橙汁&蘋果西芹麵包籃:白多士&半麥多士 配3舊牛油🧈主菜1 :pancake+煎太陽蛋+炒蛋+薯餅主菜2 : 奄列+炒蛋+英國腸+bacon飲品: cappuccino&熱茶仲有每人一碟生果盤同yogurt整體質素一般☺️整好送上黎,等到我地食得都唔係好熱,不過幫你送埋上房慢慢歎仲想點🤣生日正日由豐盛嘅早餐開始😙食完要揸緊時間消化,因為好快又食第二餐😂

我地選擇咗兩個西式早餐
果汁:橙汁&蘋果西芹