2015-05-30 1263 views
由於趕時間,係到前預先order左一樣野,接線果位服務好好,幫我落order之餘再介紹左有咩食,值得一讚6:55上到去坐左陣,order 多一樣野之後,碟carbonara 就到,一如以往,有隻温泉蛋係面。將蛋篤穿,同d 忌廉芝士汁撈埋,每一口闊條麵都有滿滿嘅醬汁。唔太熱,小小暖,一碟兩個人分岩岩好,如果一個人食就太full。味道係唔錯既,不過之後發生既事令我唔再想去!
幫我落order之餘再介紹左有咩食,值得一讚
6:55上到去坐左陣,order 多一樣野之後,
碟carbonara 就到,一如以往,有隻温泉蛋係面。
將蛋篤穿,同d 忌廉芝士汁撈埋,
每一口闊條麵都有滿滿嘅醬汁。
味道係唔錯既,不過之後發生既事令我唔再想去!
Other Info. : 就係食完成個carbonara 個豬肉薏米仲未到,佢話要時間長d, 咁我就等到7點半,都仲未黎,問個waiter,因為趕時間,已經同佢講未整就cancel, 佢話幫我催左5分鐘就有,等到7點40分,都仲未黎。再問另一個,佢同我講7:30落單無咁快,原來佢地一直無落單,係我追先去落,同佢講左趕時間,無就算,但夾硬落,講真漏單唔係錯,但漏左咪坦白,呢樣野真係好嬲。 個carbonara係好食嘅,但咁樣欺騙顧客真係好火。 :huffy: 仲有,我知道唔係快餐,但無可能煮一樣野要40分鐘,而且我見到d遲過我落單嘅人都黎左我漏左果樣菜,錯唔緊要,但唔認,仲要搞到我錯咁就真係過份!!!!
$97 (Dinner)
  • carbonara