2010-12-28 78 views
生日飯本應開開心心食餐好, 但牛皇星令我地既開心聚會佈滿粗口收場!零服務的火鍋店唔知以為我去左$99任食火鍋店1. 訂左位7:30pm , 我地準時到齊, 但 8.幾先有位俾我地, 其實呢點問題不大!2. 一上到去, 叫左5,6次都冇人幫手落單!3. 茶又唔開4. 食左兩個幾鐘頭只加過一次水5. 有4,5個樓面但個個都做唔到野, 只係識收野, 其他咩都唔做!6. 呢個好笑! 有個樓面行埋黎講:幫你好收收D野! 但佢只收左我地壼水, 我地奇怪點解無啦啦收左壺水啦! 就見到佢用個壺開茶俾另一枱客! 我地問另一個樓面, 我地壺水呢, 佢用好無禮貌既態度講: 你要水咋嘛? 開過壺俾你囉!7. 又有另一樓面收走我地壺竹庶矛根水, 但個壺仲有少少, 個樓面想倒埋少少去個杯度, 點知一手渣住個壺蓋位, 一倒, D矛根水就源住佢隻手一直流入 個杯度, 我地成枱都見到同O咀, 但個樓面一粒聲都冇出, SORRY都冇句,就咁走左!8. 食到尾聲不斷有人黎問D野黎齊未, 收晒你枱面收得既野, 再係咁問你洗唔洗加單, 以上一連串動作都只係想趕你走!!!唯一好既地方係, 9秒9 同你埋單

零服務的火鍋

唔知以為我去左$99任食火鍋
2. 一上到去, 叫左5,6次都冇人幫手落單!
3. 茶又唔開
4. 食左兩個幾鐘頭只加過一次水

, 但個樓面一粒聲都冇出, SORRY都冇句,就咁走左!

唯一好既地方係, 9秒9 同你埋單
2010-12-24
$300 (Dinner)
Celebration
Birthday