2016-12-02 1532 views
本人第一次寫食評,而且對食的要求甚低,但為何要出手去評,原因是九人去食了一個$2,555 又不飽肚的放題,為何放题都不飽肚?答案只有一個:"…………………慢!!!!大佬呀,食放題叫刺身,由入紙到出嘢,成半粒鐘!!半粒鐘唔緊要,九個人叫每樣刺身二十件,唔算過份吓?!到來每樣得五件,問佢哋點解嘅?佢竟然答個碟裝唔哂,話食完會再出,我心諗,九個人一個長方形的枱,難道放多一碟刺身有困難??定係成間舖得一隻刺身碟呀?!公平d 其他食物味道還可以,但都係慢!最後埋單仲搞笑,諗住碌卡啦,又話卡機條線壞左,大佬呀,唔通下下有幾仟蚊係身咩,好在身上剛剛有(月頭原本用來交d雜費),否則籌旗都好肉酸吓囉,最後大家離開後不約而同話bad list 喎!至於小弟真心希望你哋有改善空間,否則元朗d 舖租咁貴,你哋真係諗下咁小家做放題是否真正符合大衆的要求🤔🤔
大佬呀,食放題刺身,由入紙到出嘢,成半粒鐘!!半粒鐘唔緊要,九個人叫每樣刺身二十件,唔算過份吓?!到來每樣得五件