2025-02-15 786 views
呢間煲仔飯同朋友講左幾年都未去食🫢之前覺得有啲遠,但依家係荃灣返工又收早左就可以約去食😂.平日未夠六點去到都full full地,食完見門口有好多人等緊,要食真係要早d去到,餐廳有煲仔飯、小菜、串燒等等.自選煲仔飯-臘腸白鱔煲仔飯 $90煲仔飯款式好多,仲有自選配料可以自由配搭,煲仔飯上到枱先落豉油豬油再焗2分鐘,白鱔幾厚肉,飯吸左豉油豬油加埋飯焦幾香,整體都Ok.自選煲仔飯-臘腸豆豉鯪魚煲仔飯 $90朋友鐘意食豆豉鯪魚😂😂😂於是就叫左個豆豉鯪魚煲仔飯,就係普通豆豉鯪魚既味道,最緊要岩佢食.田雞排骨煲仔飯 $90我唔食田雞,聽朋友講排骨好多肥肉,田雞就得骨無肉…..啫啫芥蘭煲 $92幾有鑊氣,但係調味偏咸.爆炒魚卜 $132魚卜份量正常,但調味都係偏咸.整體黎講,唔洗等位或者等位一陣可以去食,但要等好耐就唔會食,未去到好驚艷~

自選煲仔飯-臘腸白鱔煲仔飯 $90

自選煲仔飯-臘腸豆豉鯪魚煲仔飯 $90

田雞排骨煲仔飯 $90
我唔食田雞,聽朋友講排骨好多肥肉,田雞就得骨無肉….

啫啫芥蘭煲 $92
幾有鑊氣,但係調味偏咸

爆炒魚卜 $132
魚卜份量正常,但調味都係偏咸