2019-05-01 612 views
夜媽媽九點幾都唔知食乜好, 0係旺角又諗唔到食乜, 俾我諗到好耐冇食0既.... 瑞士汁牛河!!!  未食過佐敦lee間, 之前都係食銅鑼灣同中環0既.... 一於去試0下!食物質素:  牛河正呀! 同其他分店水準相若!  首先講個牛, 真係夠林, 有肉味, 冇筋.  再講個河粉, 真係炒得好, 一條條, 唔會話爛哂.  加埋0個個瑞士汁, 係絕配.  有D人話瑞士汁偏甜, 我就覺得好味, 可能係個人口味唔同.  所以話呢~ 炒牛河真係考大廚真功夫! 可能因為已經9點幾, 所以都食唔哂, 包0左大 約半碟走, 之後0個日'丁'返熱食都仲好好味. 唯一要講0既係, 食得牛河你就要接受佢比較多油, 所以真係好好好好想減肥0既人LEE碟0既就未必0岩.  但咁正, 不如食完先減啦~~ 環境:   有一種懷舊氣氛0既西餐廳.  當日我坐卡位, 都唔算迫, 都舒服, 可以靜靜咁傾0下計.  服務: 伙記全部都有返咁上0下資歷, 十分熟手. 上餐亦好快.價錢: 大約$100.. 一定係比茶記0既干炒牛河貴, 所以我唔會話佢好抵食, 但佢個質數同環境都對得住LEE個價.  食後感: 保持水準, 我會

食物質素:

食後感: 保持水準, 我會再0黎!

• 瑞士汁牛河