⚠️⚠️⚠️千祈唔好食檸檬木糠布甸⚠️⚠️⚠️更加唔好外賣🫠🫠🫠🫠我琴晚食完晚飯,經過松記,醒起細個食過佢嘅木糠布甸好好食,於是外賣一個試吓⋯⋯惡夢嘅開始🥹🥹🥹首先一個手掌咁大嘅木糠布甸要$33 😱上面有幾片粟米脆片,而家嘅物價已經令我難以想像😨個布甸硬到阿媽都唔認得😐😐係真係石頭咁硬,個匙羹仲整斷咗💁幾經辛苦,終於成塊鏟起,直接用牙咬個味道好難忘,超級重嘅檸檬味,酸酸地,仲有啲榴槤味⋯⋯⋯應該係個雪櫃入面放咗榴槤,吸曬味🥶然後啲木槺得薄薄一層,總之就係唔好食🫠呢個價錢加埋呢個質素=大大伏‼️‼️半夜瞓覺仲搞肚痛🥲🥲🥲肚屙左幾次,我同朋友都係⋯⋯⋯唔會再幫襯下次❌❌❌
⚠️⚠️⚠️千祈唔好食檸檬木糠布甸⚠️⚠️⚠️
更加唔好外賣🫠🫠🫠🫠
呢個價錢加埋呢個質素=大大伏‼️‼️

檸檬木糠布甸
2023-10-27
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)