2008-03-04
因星期六既關係可以返晏dd,咁就去尼間野buy鍋貼食啦,因我bf同d伙計都覺得幾好食~一向都係尼樹buy外賣都ok,因d阿姐幾好禮貌!!今日去到buy外賣,平時同我落開單既阿姐好忙,咁我都好識做,唔一定要搵返佢,咁是但叫一個樓面啦!!!點知好叫唔叫就叫左個最最最衰既樓面黎,一d禮服都冇~可以講不知所謂!我:唔該!3份鍋貼行街丫姐好唔明咁既樣)我:唔該!3份鍋貼行街姐仲好似好唔明,仲講左句)1個生煎包呀???我:3份鍋貼呀!!!(我開始唔耐煩咁答佢)姐聽完行開左同佢d同事講!!態度非常輕挑)咩3隻鍋貼3隻鍋貼我:我冇講過3隻鍋貼,我只係講3份鍋貼唧(用d好肯定既態度同佢講)姐:即時收聲同我夾3份鍋貼(個樣黑哂,同冇咩高低音既聲線講)30蚊丫,阿姐定叫我小姐~~唔記得我:我同佢講完唔洗纖喇,就轉身走啦!!!腳都未行到1步,佢好寸咁講..咩3隻鍋貼3隻鍋貼~!!我當時就咁比佢撻著左喇~我唧時講~我由頭到尾都冇講3隻鍋貼,我係講3份鍋貼!唔信你就問下你d客人啦~咁我轉身走喇個衰女樓面,肥肥地~見過佢幾次都係塗黑色指甲油!佢應該係返12點~12點半既,因我幾次早去buy佢係未返工既!!!講明,其
我:唔該!3份鍋貼行街丫
姐好唔明咁既樣)
我:唔該!3份鍋貼行街
姐仲好似好唔明,仲講左句)1個生煎包呀???
我:3份鍋貼呀!!!(我開始唔耐煩咁答佢)
講明,其他d名姐係好好既,係尼個比較後生d既阿肥姐就差喇~~
因我今日再去,因好早!!見唔到佢係樹,間舖都舒服d既~~~個人意見同偏見~~