2024-07-22 233 views
一直都好鐘意豆乳狂人出品嘅嘢食,佢哋新鮮製作嘅豆類美食實在系好味!尤其要趁熱食佢哋嘅粢飯,小食甜品都係咁出色!樂富分店環境舒適,有空間感,坐低嘆個午餐會令心情變好。牛油果吉列蝦青瓜絲粢飯吉列蝦炸得香脆,牛油果夠熟,炸蝦高質,加上玉子燒、油炸鬼、肉鬆,口感層次豐富。狂人栥飯好多款栥飯可以揀,呢款系最簡單,但又係最經典,好鐘意煙韌嘅糯米,口感香糯,加入肉鬆、榨菜同油炸鬼,一開為二,相當飽肚。黑芝麻豆乳系我嘅最愛,豆乳好香醇,充滿濃郁芝麻香,入口仲可以食到芝麻粒粒,好有口感。非常推薦多芒楊枝甘露,佢哋完全冇加糖,系靠芒果本身嘅甜味同果香,配合柚子肉同西米露,口感一流。SOYmart by 豆乳狂人樂富聯合道198號樂富廣場A區1樓1168-1170號舖港鐵樂富站 A 出口, 步行約4分鐘

樂富分店環境舒適,有空間感,坐低嘆個午餐會令心情變好。

牛油果吉列蝦青瓜絲粢飯

狂人栥飯