同老公去慶祝紀念日,佢揀咗上環呢一間居酒屋,環境優美,入面掛滿晒唔同嘅燈籠,配合柔和嘅燈光,好似去咗日本🇯🇵,好chillOmakase前菜有南瓜野菜沙律🥗,配搭調味料,有種田園嘅感覺😌時令刺身,三款都鮮味十足,擺盤都好優雅😚。大和蜆味噌湯很鮮味😼 松露溫泉卵好好食,海鮮配料也很足,個滑蛋都好岀色🤤主菜:宮崎A4和牛壽喜燒・葛絲・洋蔥・白飯・溫泉卵🍲餐廳係用一個白色嘅易燃物去代替Gas爐,佢用盡嘅時候會自己熄滅,更加安全👍🏻A4和牛嘅雪花分布均勻,入口即溶,鮮嫩多汁,仲有好大片😆而溫泉蛋好滑嫩又唔腥,點和牛完美的組合🤩再追加咗七味魚翅,熱辣辣咁上菜,沾沙律醬食十分滿足😻 燒鰻魚🐟呈現出金黃色的外皮,內部保持肉汁飽滿😽燒舞茸🍄 肉質鮮嫩,口感豐富,帶有淡淡的堅果香氣😋今晚我十分難忘又滿意💗推薦大家都嚟試吓!

再追加咗七味魚翅,熱辣辣咁上菜,沾沙律醬食十分滿足😻
燒鰻魚🐟呈現出金黃色的外皮,內部保持肉汁飽滿😽
燒舞茸🍄 肉質鮮嫩,口感豐富,帶有淡淡的堅果香氣😋

今晚我十分難忘又滿意💗推薦大家都嚟試吓!