2024-03-19
話說老公介紹觀塘有間日式火鍋店幾好食,裝修非常日系,仲好整潔,於是放工同埋老公同朋友一齊去食🧏🏻♀️單骨雞翼⭐️我同老公都最鍾意既雞翼🤩擺盤靚靚。雞翼外皮炸到非常香脆,有唔同特色味道,每一啖都帶來濃郁口感,雞肉肉質鮮嫩多汁,回味無窮🙆🏻♀️海鮮火鍋⭐️賣相擺盤已經超吸引。海鮮新鮮到有去左日本魚市場既鮮味!選擇又多,有我最愛的廣島蠔、日本帶子、青口,仲有蟹棒、水魷等等⋯鮮味無窮,真係唔食走寶🧏🏻♀️羊腩煲⭐️賣相都已經相當吸引。羊腩顏色色澤鮮亮,肉質十分香口,入口煙韌彈牙,味道濃郁,非常好味🙋🏻♀️蒸海鮮⭐️海鮮賣相新鮮。有扇貝、沙白、鮑魚、貴妃蚌,全部海鮮都好新鮮,無雪藏味道,有粉絲同蒜蔥,十分惹味,海鮮肉質口感都好彈牙,非常回味💁🏻♀️餐廳無限時,羊腩煲都有得任食,推薦💁🏻♀️
我同老公都最鍾意既雞翼🤩擺盤靚靚。雞翼外皮炸到非常香脆,有唔同特色味道,每一啖都帶來濃郁口感,雞肉肉質鮮嫩多汁,回味無窮🙆🏻♀️ 海鮮 火鍋⭐️
賣相擺盤已經超吸引。海鮮新鮮到有去左日本魚市場既鮮味!選擇又多,有我最愛的廣島蠔、日本帶子、青口,仲有蟹棒、水魷等等⋯鮮味無窮,真係唔食走寶🧏🏻♀️ 羊腩煲⭐️
賣相都已經相當吸引。羊腩顏色色澤鮮亮,肉質十分香口,入口煙韌彈牙,味道濃郁,非常好味🙋🏻♀️ 蒸海鮮⭐️
餐廳無限時,羊腩煲都有得任食,推薦💁🏻♀️