2019-08-31
行過搵間餐廳醫肚,見到人流ok就入黎開餐啦!佢地既晚餐一啲都唔貴喎!一個餐包餐湯、多士、主菜、飯同飲品甘多樣野,只係$60,係平添呀!今晚餐湯係薯仔湯,有一粒粒既薯仔,湯好濃,一碗都幾飽肚!平時啲餐多數係湯跟一塊小蒜蓉多士,好少見甘大塊!呢個多士烘過,外脆內軟,中間查左香滑既牛油,中意食麵包既我十分喜歡!叫左個雜扒餐有雞、牛、豬、三文魚同腸仔等,食肉獸至愛!扒即叫即煎熟,上台時超熱。加上剛整起,所以肉質嫩滑,有肉汁!什菜海鮮煲有青口、蝦同魷魚。海鮮好大只,蝦爽口彈牙。個底仲有好多菜同粉絲。湯清甜,似無落到味精。芝士蘑菇黑松露西蘭花面頭既白汁同芝士好多!好吸引!諗緊黑松露係邊度之際,一揭開芝士,原來係有好多既蘑菇同黑松露,啲味係湧出黎!正呀!港式既熱奶茶好濃既茶底,好滑!正奶茶!柑桔蜜潤喉,又唔會太甜,岩口味!食物種類都算多,解決一餐既選擇,快靚正!
今晚餐湯係薯仔湯,有一粒粒既薯仔,湯好濃,一碗都幾飽肚!
叫左個雜扒餐
什菜海鮮煲
芝士蘑菇黑松露西蘭花
面頭既白汁同芝士好多!好吸引!
港式既熱奶茶
好濃既茶底,好滑!正奶茶!
柑桔蜜
潤喉,又唔會太甜,岩口味!
食物種類都算多,解決一餐既選擇,快靚正!