2022-11-01 34 views
本身其實唔係諗住食呢間餐廳,不過原定嗰間walk-in冇位,係正呢間餐廳嘅附近,所以就入嚟試吓。漢堡嘅選擇都有差唔多10款以上,我哋揀咗至尊漢堡特賣侯斯頓漢堡再加$25轉套餐有薯條/薯格揀,$33就可以有洋蔥圈/炸雞嗰啲。其實咩係至尊漢堡呢?其實就係兩層嘅牛肉配合洋蔥蘑菇芝士煙肉同埋煎蛋。一聽就知成個包啲料非常之多😂 一啖擺唒落口有少少困難😂😂 首先個包帶甜味,都鬆軟嘅,食到尾因為吸得太多肉汁所以就淋晒。牛肉初初第一啖咬到個邊皮位係有少少乾,但係食食吓又發現都唔錯,都多肉汁。本身諗住有洋蔥就冇蘑菇,但係竟然兩樣都有有啲驚喜。成個包食起上嚟都唔錯,算係幾高質素。薯條係連埋薯皮加埋一啲辣辣地嘅粉非常之惹味。Houston 其實都非常之好,bbq加埋啲煙肉都係非常之正。薯格都好食,但係唔及薯條出色。如果覺得至尊漢堡太大的話,呢個都係一個唔錯嘅選擇。整體來講質素係幾高嘅一間漢堡餐廳,如果喺將軍澳想食漢堡呢間係一間值得推薦。

至尊漢堡套餐

侯斯頓漢堡套餐

$125 (Dinner)
至尊漢堡套餐
侯斯頓漢堡套餐