2022-10-13
一路都想試下何車 見今日都出旺角睇露營野就黎試下✨何車十餸湯幼麵 $63有選擇困難症揀呢個就啱晒 有成十個餸唔洗煩😋😋 有豬皮 豬大腸 豬紅 糖心蘿蔔 何B 雞翼尖(辣)滷水雞翼皇 陳皮魚蛋(辣)肥牛 炸魚片頭 燒腩肉湯底就咁飲都幾好味 甜甜地 揀左麻辣小辣 食食下都幾辣🙈🙈 雞翼尖嘅辣同雞翼嘅滷水都幾入味 魚蛋好香陳皮味 蘿蔔腍甜 overall 啲餸都唔錯嘅👍😋✨蒜油咖哩特色撈粗麵 $60呢個就揀左燒牛舌芯 何車水魷 秘製冬菇 個咖哩撈粗超香咖哩味 好正😋不過食到底就有啲多油🙈 牛舌芯頗香 水魷我覺得就唔夠索味爽彈 ✨炸媽媽餃(4 件) $25炸到幾脆 皮幾薄 總括黎講味道唔錯 十餸都係六十幾蚊幾抵食😋 仲有撈嘅車仔麵食 平時好似都唔覺有👍 環境方面冷氣有啲唔夠🙈🙈 男朋友食到出汗 服務方面係QR code 落單都幾方便 又可以八達通比錢味道❤️❤️❤️❤️抵食❤️❤️❤️💔服務❤️❤️❤️環境❤️❤️❤️💰午餐人均~$75何車車仔麵 (大南街) (太子)太子大南街28號地舖*唔好去錯界限街嗰間 嗰間只做外賣
一路都想試下何車 見今日都出旺角睇露營野就黎試下
抵食❤️❤️❤️💔
服務❤️❤️❤️
環境❤️❤️❤️
💰午餐人均~$75
何車車仔麵 (大南街) (太子)
太子大南街28號地舖
*唔好去錯界限街嗰間 嗰間只做外賣