2019-12-01 107 views
高級日式餐廳🍴。「鹿兒島和牛盛宴大滿足火鍋」火鍋配料係可以無限添加。但唔洗添加,已經食到十級飽。#刺身四點。一上枱已經好有驚喜,每人有一份,三件壽司🍣、一隻生蠔、一隻牡丹蝦、一隻帶子、兩片三文魚、兩片油甘魚。呢度何止4點?😂已經有4款野食。細食啲既話食完都飽左一大半。生蠔好肥美,💦口感滑溜,表面上有少少蔥同埋醬汁,提升生豪嘅鮮味。🤗平時唔食生蠔嘅我都覺得好好食。每款刺身🤩都好鮮甜。帶子同蝦仲好大。玉子好得意,係兩層厚蛋夾住一小舊飯仔。每人半隻松葉蟹食住先🤣份量都真係多,蟹腳粗壯。帶海水咸香咸香,一絲絲既蟹肉,食下又一條食下又一條。到火鍋啦~昆布湯底,🤗咸香又可以將食材原有既味道提鮮。店員會係你食緊蟹既時候,😍幫手將蔬菜籃既食物放入鍋度,放既擺位一絲不苟,👍🏼好精緻。叫得係和牛,果然無令我地失望。🐮油花好靚,淥熟之後,🤤入口牛味重,肉同油脂都好快係口溶化。豚肉片雖然望落好肥,🐽但入口又無肥膩感。豬肉味好重。🙊有驚喜。蔬菜多得得黎好新鮮。🥬鮮甜。我都鐘意食佢個豆腐,好滑身,但又好完整,唔會一夾就散。紫色蘿蔔好清甜。🤗娃娃菜吸哂湯底就最正啦。當你食到好飽嘅時候,🍚仲有個飯可以加入湯底做雜吹,

高級日式餐廳🍴。「鹿兒島和牛盛宴大滿足火鍋火鍋配料係可以無限添加。但唔洗添加,已經食到十級飽。

每款刺身🤩都好鮮甜。帶子同蝦仲好大。

玉子好得意,係兩層厚蛋夾住一小舊飯仔。

火鍋啦~昆布湯底,🤗咸香又可以將食材原有既味道提鮮。

當你食到好飽嘅時候,🍚仲有個飯可以加入湯底做雜吹,🤣等佢給晒啲湯汁嗰陣食就最好食。

最後食埋個甜品