2010-01-10 13 views
因為信用卡有優惠, 咁就黎試下D高級餐廳啦~個餐有: 橙汁, 蘑菇忌廉湯, 石燒美國牛小柳配珍寶大蘑菇同紐約芝士餅橙汁, 一入口就知係果汁先生一黎就有一籃包, 有塊似係法包, 另外果件d香草味好濃, 我食左少少就無食啦...蘑菇忌廉湯, 就好有蘑菇味~個waiter收左我地個湯既時候仲叫我地帶定圍裙, 唔怕整污漕件衫~個石燒美國牛小柳配珍寶大蘑菇, 就係有兩件生既牛肉同埋舊菇O係一塊石上面, 個waiter幾好, 佢問我地之前有冇食過, 仲教我地點食, d牛肉都幾juicy, 因為佢無淹過, 所以比較啖~仲有蕃茄, 青瓜同埋薯仔, 味道無特別個cheese cake都ok我見其他lunch set就連埋沙律buffet, 我見都有好多野食, 除左沙律仲有ham同cake 正價lunch set要二百幾蚊, 試下OK, 成日黎我就食唔起啦~
因為信用卡有優惠, 咁就黎試下D高級餐廳啦~
橙汁, 一入口就知係果汁先生
蘑菇忌廉湯, 就好有蘑菇味~
仲有蕃茄, 青瓜同埋薯仔, 味道無特別
個cheese cake都ok
2010-01-09
$150 (Lunch)