🇭🇰 傳奇烘焙·豬手撈麵$52 l 墨魚丸米粉$39我哋本身其實係想食文記車仔麵架 但係實在太多人啦 唔知要等幾耐 所以我哋最後就決定嚟呢間我哋喺YouTube見嗰個大廚Ricky推薦過嘅餐廳😎佢係鐵皮檔嚟嘅 所以環境就比較up dup少少 但係佢啲嘢食真係唔錯 佢個豬手係炆到好入味 好有膠質 而且佢中間係有少少好似jello咁 口感唔錯🐷不過佢豬手啲毛唔係掹得好乾淨 我自己覺得觀感麻麻🙊🙊佢另外個墨魚丸都係手打嘅 係真係食到一粒粒嘅墨魚肉 中間仲有啲西芹粒 所以口感好清爽 我自己覺得幾好食🦑·📍長發麵家 (深水埗耀東街14號地下)·#rbyeat #rby好去處#rby港式#rby深水埗
🇭🇰 傳奇烘焙
豬手撈麵$52 l 墨魚丸米粉$39
豬手撈麵

📍長發麵家 (深水埗耀東街14號地下)
#rbyeat #rby好去處
#rby港式
#rby深水埗
$50 (Lunch)
豬手撈麵