2021-09-14
今日黎到一間裝修得好有情調嘅餐廳,食物同埋飲品選擇好多,我地叫左魚子醬三文魚他他見到menu上張相就覺得好吸引😋賣相好靚!三文魚、紅菜頭同魚子醬一層一層,食落都好有層次感!微微鹹鮮味嘅魚子醬令成道菜更加開胃❤️黑松露芝士pizza勁大個pizza,撲鼻而來嘅黑松露味令人食慾大增!我想講個餅底勁好食,好似餅乾咁卜卜脆,上面真係鋪咗勁多菇菌類同埋芝士,份量好多,四個人食都得🧀脆皮豬手配薯蓉酸菜嘩!上菜嗰一下第一個感覺係隻豬手超大,份量勁多!食囉個皮真係卜卜脆,豬手好香口,配菜同啲豬手都幾夾,連啲配菜都俾我哋清晒🤣🤣最後食埋個甜品真係飽到上心口🤪🤪 布朗尼加雲呢拿味雪糕🍦個蛋糕有啲甜,但係加埋啲雪糕同埋cream中和返,都唔錯啊!餐廳嘅嘢食份量好多,所以都幾啱幾個人一齊share食。另外侍應服務態度好好,而且好有耐性,我哋問咗好多問題都不厭其煩咁樣解釋🤩🤩👏🏻
魚子醬三文魚他他
黑松露芝士pizza